MAGNET - LYRA

Lyra ju jep mundësinë të kompozoni jetën brenda apartamentit ashtu si dëshironi!

I ndodhur ne zemrën e kompleksit Magnet, shumë pranë hapësirave të gjelbra e relaksuese të tij, objekti Lyra është i aksesueshëm lehtësisht nga njerëzit, dielli dhe ajri.

Qëndron bukur dhe harmonizohet mirë me objektet e tjera të kompleksit duke ruajtur parimin e rracionalitetit dhe thjeshtësisë të të tërës, por nga ana tjetër vjen edhe me veçantinë e tij. Llozhat e gjata e të sfazuara nga njëra tjetra, si edhe ngjyra e kuqërremtë e tyre i japin këtij objekti një pamje më dinamike dhe më dalluese.

“Daniel Libeskind”

-1 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Së bashku me Rezidencen e sapo-përfunduar “Eagle in Flight”, pozicionuar në anën tjetër të rrugës së propozuar në studim, formulohet një portë hyrëse për në zonën e Masterplanit “MAGNET”.

Udhetim në lagjen Magnet

Apartamente apo penthouse?! Ballkon apo verandë?! Ju bëni ​zgjedhjen tuaj.

Projekti


Lexo Më Shumë

Studio Daniel Libeskind

Studio ka disa projekte nën ndërtim, duke përfshire rizhvillimin e të njohurës Fiera Milano Fairgrounds nga City Life; Kö-Bogen, një kompleks zyrash dhe dyqanesh në Düsseldorf;  dy zhvillime të lartësive të mëdha, Kulla L në Toronto dhe Reflections në Keppel Bay,  nje zhvillim rezidencial prej  185 800 metra katror në Singapor. Lexo më shumë.

Kontakt SHPK

Kontakt SHPK - Të ndërtosh është më shumë sesa duket. Kontakt është një kompani shqiptare zhvillimi dhe inxhinierimi që siguron shërbime të kualifikuara këshillimi me një njohuri të lartë. Lexo më shumë


Daniel Libeskind Shprehet Për Magnet: