You are here

Kontakt

UJË, DIELL, AJËR - Elementë të natyrës të risjelle në qytet nëpërmjet zhvillimit të kompleksit rezidencial “MAGNET”. Pikërisht aty ndodhemi ne! Një zonë në zemër të qytetit dhe njëkohësisht larg zhurmave të tij, e që sikundër e kemi quajtur “MAGNET” tenton të tërheqë çdo gjë rreth vehtes! 

 

Rr Frosina Plaku 40 AL - 1023 TIRANA

  • T +35542225338
  • C +355682029807

Ju ftojmë të na kontaktoni me email duke plotësuar formën e mëposhtme.