You are here

A ka pamje objekti apo jam i bllokuar nga ndertesat e tjera?

Objekti eshte i rrethuar me gjelberim dhe ndertime te ulta. Vendosja tarracore mundeson ballkonet panoramike ku mund te shijoni nje mbasdite te kendshme me te afermit tuaj.