You are here

Ku ndodhet objekti?

Objekti ndodhet ne nje zone e qete me ajer te paster. Konceptimi si zone rezidenciale me katin perdhe sherbime dhe pjesen tjeter banim te jep nje zgjidhje me te plote te nevojave te perditshme.